Fordebat om nyt erhvervsområde syd for Ø. Brønderslevvej, Brønderslev

1. april 2022

Inden lokalplanforslag og forslag til kommuneplantillæg udarbejdes afholdes en fordebat, hvor du har mulighed for at komme med dine ideer til planlægningen.

Se fordebatmateriale med en beskrivelse af området og den kommende planlægning her (nyt vindue)

Deltag i debatten
På kommunens lokalplanportal kan du læse nærmere om plan og proces i fordebatsmaterialet.

Fordebatten er offentliggjort på Brønderslev Kommunes hjemmeside den 1. april 2022.

Send dine bemærkninger via den digitale planportal. På planforslagets forside kan du indsende dine kommentarer ved at benytte funktionen ”Din kommentar” til højre på skærmen. Bemærkningerne skal indsendes senest den 20. april 2022.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte planlægger Tine Astrup Jakobsen på tija@99454545.dk eller 51612804.

Se den originale nyhed fra Brønderslev Kommune

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.