Borgermøde om forslag til Kommuneplan 2021


1. februar 2021

Forslag til Kommuneplan 2021 sætter rammerne for den fysiske udvikling af Brønderslev Kommune de næste 12 år. Kommuneplanforslaget er i offentlig høring frem til den 1. marts 2021. Se kommuneplanforslaget og kom med dine kommentarer til det via dette link.

På det digitale borgermøde tirsdag den 2. februar 2021 kl. 17.00 præsenteres de primære ændringer i kommuneplanen inden for emnerne:

– Byer & Byudvikling
– Erhverv & Turisme
– Det åbne land, Klima, Energi & Infrastruktur 

Et panel bestående af politikere fra Økonomiudvalget er klar til at debattere de tre emner og jeres spørgsmål live.

Hvordan deltager du?
Borgermødet afvikles som en Microsoft Teams Live begivenhed. Du deltager ved at klikke på nedenstående link – gerne et par minutter før mødets start.

Link til virtuelt borgermøde

Du kan deltage fra din PC, mobil eller tablet. For at kunne deltage på en mobil eller tablet skal du installere Microsoft Teams app’en. Du behøver ikke at oprette en bruger eller logge ind for at kunne deltage i mødet.

I det digitale møderum vil du kunne se og høre videoer og paneldebatter og du vil kunne stille spørgsmål til panelet via programmets chatfunktion.

For at få den bedste oplevelse anbefaler vi, at du følger med på borgermødet via Edge, Safari eller Chrome i stedet for Explorer. Oplever du alligevel problemer med lyd eller billede vil det ofte hjælpe at logge ud af mødet og logge ind igen.

 

Se den originale nyhed fra Brønderslev Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen