Ungdomsringens Musikfestival afholdes i 2023 for 41. gang!

09. januar 2023

Det sker fredag den 20. og lørdag den 21. januar i Nordkraft. Der er fri entré.

“Mere filipensrock, tak! – Ungdomsringen vil arbejde for bedre og billigere musik for børn over hele landet”, bragte Børneavisen i 1982 en omtale af “Projekt Levende Musik”.

“Projekt Levende Musik” var et landsdækkende projekt. Projektet blev året efter omdøbt til Ungdomsringens Musikfestival.

Ungdomsringens Musikfestival er i dag en stor og velfungerende musikfestival, som samler unge fra hele landet til det største musikarrangement for amatørbands i norden. Musikfestivalen er en unik mulighed for at møde andre unge med samme interesse på tværs af kommune- og landegrænser. På Musikfestivalen i Nordkraft i Aalborg optræder ungdomsbands og unge solister fra hele landet samt Grønland. Musikfestivalen er en fest for alle unge, ikke kun dem der optræder.

Musik er fantastik at drømme og gøre sig forestillinger til, og for mange følger der noget selvudvikling og identitet med, uanset om man spiller musik i band, eller man er lytter til musikken. Det er medvirkende til at gøre Ungdomsringens Musikfestival i Nordkraft relevant og velbesøgt, år efter år. Musikfestivalen vil være med til at skabe gode rammer og muligheder for unge i Danmark til at udøve deres kreativitet i.

Ungdomsringens Musikfestival handler i sin helhed om at give de unge en scene, lade dem udfolde sig kreativt og give de unge koncertgæster en fed oplevelse, der inspirer og underholder. Festivalen ønsker også at støtte de unge i at være en del af gode, sunde fællesskaber, da fysiske fællesskaber kan noget særligt og er vigtige for unges trivsel.

Aalborg Kommune støtter Ungdomsringens Musikfestival.

Se programmet for ungdomsringens musikfestival 2023

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top