Regeringen ønsker en 3. Limfjordsforbindelse

09. april 2021

Nordjyderne får en tredje Limfjordsforbindelse. Sådan lyder det i regeringens nye infrastrukturplan.

Nordjyderne skal have en tredje Limfjordsforbindelse. Sådan lyder det i regeringens nye infrastrukturplan, hvor der står.

“I Aalborg er en tredje Limfjordsforbindelse en tiltrængt investering i at reducere trængslen i byen, som også giver mulighed for byudvikling.”

Se regeringens infrastrukturplan her

I dag anslår Vejdirektoratet, at den daglige forsinkelse på de danske veje løber op i et samfundsøkonomisk tab på 26 mia. kroner om året.

Regeringen lægger nu op til en bred politisk drøftelse med samtlige partier på Christiansborg om udspillet.

Hvis du mangler lidt læsestof til weekenden, så har mediet Zetland lavet et historisk tilbageblik her

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune