Mette Skamris Holm ny stadsingeniør i Aalborg Kommune

01. november 2021

Mette Skamris Holm er med virkning fra den 1. oktober 2021 tiltrådt stillingen som stadsingeniør i By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune. Mette har været konstitueret i stillingen siden april 2021.

Mette Skamris Holm er 53 år og uddannet Civilingeniør og Ph.d. i By- og Trafikplanlægning. Hun har de seneste 14 år været ansat som afdelingsleder By- og Landskabsforvaltningen.

I forlængelse af en organisationsjustering pr. 1. april, bliver Mette den første stadsingeniør i det nye Mobilitet og Infrastruktur (tidligere Trafik og Veje) i Aalborg Kommunes By- og Landskabsforvaltning.

Siden april 2021 har Mette varetaget posten som Kst. Stadsingeniør. Før Mette kom til Aalborg Kommune i 2004 arbejde hun som adjunkt på Aalborg Universitet.

Mette Skamris Holm har gennem sine år som afdelingsleder i By- og Landskabsforvaltningen opbygget en solid erfaring indenfor arbejdet med mobilitet og infrastruktur i Aalborg Kommune. Hun har haft speciel fokus på formulering af visioner og mål indenfor mobilitetsområdet, samt på forståelsen af mobilitet og samfundets udvikling og udfordringer, og hvilken betydning det har for kommunens udvikling og den daglige opgaveløsning.

Mette Skamris Holm er med baggrund i sine ledelsesopgaver i Mobilitet og Infrastruktur en erfaren leder, der har de grundlæggende ledelsesmæssige kvalifikationer, der skal til, for at varetage opgaven som stadsingeniør i Aalborg.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen