Ekstra indsats for vaccination i to sogne i Aalborg

14. juni 2021

Tidsbestillingen til vaccination mod COVID-19 halter bagud i Nørre Tranders og Lindholm sogne. Derfor tilbyder Aalborg Kommune og Region Nordjylland drop-in vaccination i lokalområdet.

Torsdag den 24. juni kan borgere over 18 år med adresse i Lindholm eller Nørre Tranders sogn blive vaccineret i lokalområdet, når Region Nordjylland og Aalborg Kommune sammen arrangerer lokal drop-in vaccinationsdag i Løvvangshallens gymnastiksal og på Trekanten Bibliotek og Kulturhus i tidsrummet kl. 10-18.

Sundhedsstyrelsen har bedt alle kommuner om at vurdere, om der er sogne, som halter bagud i tidsbestillingen til vaccination mod COVID-19. Det er tilfældet i Nørre Tranders og Lindholm, og derfor oprettes der nu tilbud om drop-in vaccination for borgere over 18 år, som har fået tilbud om vaccination og har adresse i Nørre Tranders og Lindholm sogne.

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Man skal blot medbringe sundhedskort.

Aalborg Kommune forsøger at kontakte så mange som muligt i sognene for at fortælle om tilbuddet og spørge, om de er opmærksomme på invitationen til vaccination.

Drop-in vaccination

Drop-in vaccination finder sted den 24. juni kl. 10-18:

  • Løvvangshallens gymnastiksal (Løvbakken 8, 9400 Nørresundby) 
  • Trekanten bibliotek og kunturhus (Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg)

Tilbuddet er henvendt til borgere bosat i Nørre Tranders og Lindholm sogne, som er fyldt 18 og har modtaget tilbud om vaccination mod COVID-19.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen