1 times gratis parkering ved AKKC

24. februar 2021

Fra sidst på ugen kan du parkere 1 time gratis, når du skal forbi Covid-19 test- og vaccinationscentret ved AKKC.

Siden i mandags har der (udover vaccinationscenter) været etableret Covid-19 testcenter ved Aalborg Kongres- og Kulturcenter i Aalborg. Det har medført nogle udfordringer i forhold til parkering – blandt andet med lange køer ved p-billetautomaterne m.m. En kø som vi ønsker at undgå, netop ved et testcenter, hvor folk møder op for at blive testet for Covid-19.

Derfor indfører Aalborg Kommune sidst på ugen 1 times gratis parkering på dele af parkeringspladsen ved AKKC.

Der opsættes nye skilte med 1 times parkering (gratis) i området, som er omfattet af den ene times gratis parkering, som vil gælde i tidsrummet 7-19 alle ugens 7 dage.

På resten af p-arealerne og p-huset ved AKKC vil parkeringsforholdene være uændret. Aalborg Kommune opfordrer derfor folk, der skal parkere ved test- og vaccinationscentret, om at holde godt øje med skiltningen og huske at sætte p-skiven.

Der opsættes skilte i løbet af i morgen torsdag 25. februar, og p-automaterne i området lukkes ned fra torsdag morgen.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune