Foto: Fleksjobkampagne

Ny kampagne skal bygge bro mellem lokale virksomheder og ledige fleksjobbere

Pressemeddelelse

Hvilken virksomhed kan ikke bruge lidt ekstra hjælp i det daglige? Det kan være til at klare oprydning og opfyldning på lageret. Eller til at sørge for at de grønne arealer er pæne og velholdte. Eller måske til at hjælpe bogholderiet?U anset hvilken type ekstra hjælp, der er brug for, er der god mulighed for at få den fra en fleksjobber.

Med kampagnen ”Brug fleksjob – og få mere overskud” sætter Jobcenter Svendborg fokus på muligheden for at ansætte en fleksjobber til de opgaver, der ikke kræver en fuldtidsmedarbejder. Og jobcentret er klar til at finde netop dén fleksjobber, der både matcher opgaverne og virksomhedens kultur.

Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Svendborg Kommune bakker op om kampagnen, og udvalgsformand Pia Dam (S) siger:

– Det er vigtigt, at vi understøtter det mangfoldige arbejdsmarked. På den måde er vi med til at hjælpe både fleksjobbere og virksomhederne. Vi vil meget gerne hjælpe de lokale virksomheder med at få løst alle de mindre opgaver, der ofte lander mellem to stole. Samtidig giver det Svendborg-borgere, der p.g.a. sygdom eller ulykke ikke kan arbejde på fuld tid, en tiltrængt mulighed for igen at blive en del af arbejdsmarkedet. De skal forsat kunne bruge deres kompetencer og viden i et job og være en del arbejdsfællesskabet.

Afdelingsleder Christina Stavnsbjerg er tovholder på kampagnen og glæder sig til at kaste lys på fleksjob på en ny måde:

– Vi håber, at vi med en utraditionel vinkel kan få endnu mere fokus på vores mange dygtige og motiverede fleksjobbere. Der er heldigvis mange lokale virksomheder, der allerede har en fleksjobber ansat, men vi har stadig ledige fleksjobbere, som brænder efter at få en chance for at vise deres værd på en arbejdsplads. Kampagnen kommer til at bestå af annoncer i Ugeavisen Svendborg og opslag på sociale medier, der viser et udsnit af vores fleksjobbere med tekst og billeder.

Derudover sender vi et kampagnebrev til ca. 500 virksomheder med en folder og en plakat med ca. 20 fleksjobbere, der alle er parate til et job. Herefter ringer vi til virksomhederne og tilbyder dem et møde med en af vores fleksjobkonsulenter. Vi håber meget, at det lokale erhvervsliv vil støtte op om kampagnen og ansætte vores dygtige og motiverede fleksjobbere, slutter Christina Stavnsbjerg.

 

Yderligere oplysninger:

Christina Stavnsbjerg tlf. 2179 4641

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen