KLAPjob på vej til erhvervslivet i Svendborg

KLAPjob på vej til erhvervslivet i Svendborg

PRESSEMEDDELELSE 

Fleksjobbere og førtidspensionister kan have svært ved at finde job. Det vil Svendborg Kommune nu gøre noget ved. Derfor har kommunen netop underskrevet en samarbejdsaftale med KLAPjob under organisationen Lev.

Formålet er at være med til at skabe fleksjob og skånejob til førtidspensionister med udviklingshandicap og andre kognitive handicap.

-I beskæftigelses- og integrationsudvalget er vi optaget af, at alle kan deltage i det fællesskab, det er at have et arbejde. Det er vores håb, at det kan ske via samarbejdet med KLAPjob, der skal hjælpe med at finde fleksjob eller skånejob i de lokale virksomheder. Og samtidig fortælle dem om mulighederne for at ansætte en fleksjobber eller førtidspensionist og på den måde være med til at vise social ansvarlighed, siger Pia Dam (S), formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, om den nye aftale.

Claus Bergman Hansen, der er leder af KLAPjob, glæder sig over aftale med Svendborg Kommune.

At Svendborg Kommune har indgået den aftale, er med til at sende nogle positive signaler til erhvervslivet i Svendborg. Det betyder, at kommunen signalerer, at alle har ret til et job uanset om de kan arbejde på fuld tid eller kun nogle timer om ugen. For virksomhederne betyder det, at de kan få løst nogle opgaver, som de måske ikke ville få løst, fordi de nu kan ansætte medarbejdere i en stilling, hvor du behov for en medarbejder et bestemt antal timer om ugen, siger Claus Bergmann Hansen.

Aftalen om KLAPjob løber til 30. juni 2022, og det er Jobcentret i Svendborg Kommune der sammen med konsulenterne i KLAPjob skal være med til at skaffe jobbene.

Læs mere her www.klapjob.dk

Yderligere oplysninger:

Pia Dam, formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, 53 55 40 33

Claus Bergmann Hansen, KLAPjob, 29 65 36 08

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen