Husk at stemme - kørsel

Gratis kørsel i forbindelse med Kommunalvalget den 16. november 2021

Gratis buskørsel til valget

Der vil være gratis kørsel til Kommunalvalget på valgdagen tirsdag den 16. november 2021. Dit valgkort er billetten.  

Tilbuddet gælder ifm. buskørsel og flexkørsel til og fra valgstederne med anvendelse af valgkortet som rejsehjemmel på udrejsen. Buschaufføren udleverer en billet til hjemrejsen.
Ved brug af flexkørsel skal hjemturen bestilles samtidig med udturen. Valgkortet fungerer som rejsehjemmel også i denne forbindelse.

Gratiskørsel i forbindelse med flexkørsel gælder for Flextur og Handicaptur.

Borgeren skal bestille både ud- og hjemtur samtidig og oplyse valgsted. Selvbetjening kan ikke benyttes i forbindelse med gratis kørsel til/fra valgstederne. Valgkortet vises til chaufføren på udturen.
Borgerne kan bestille Flextur og handicaptur til Kommunalvalget på tlf. 63 11 22 55.

For kunder der plejer at betale kontant og kunder, der har betalt med FynBus’ mobilbillet eller via FynBus’ Webshop samt med Rejsekort Classic og Rejsekort Kombi vil ordningen betyde, at de kan rejse gratis ifm. valget.
For kunder med periodekort (Rejsekort Pendler, Ungdomskort, Pensionist) vil ordningen ikke have nogen betydning, og der vil i henhold til FynBus’ rejseregler ikke være mulighed for refusion.
 

Kommuner og region modtager ikke afregning for de gratis kørsler, da antallet af kørsler er relativt få sammenlignet med arbejdet med optælling af udleverede billetter pr. kommune/region.

 

 

 

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen