Giv din mening til kende: Høring af masterplan for det sociale område

Efter ønske fra Senior-, Social- og Sundhedsudvalget blev der i 2023 igangsat et arbejde med at udforme en masterplan for det sociale område – for borgere over 18 år med fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer.

Masterplanen sætter politisk retning for, hvordan det sociale område i Svendborg Kommune skal udvikle sig frem mod 2027.

For Senior-, Social- og Sundhedsudvalget er det vigtigt at involvere bredt. Derfor har borgere, frivillige foreninger, faglige organisationer, råd og andre vigtige samarbejdspartnere været med i udarbejdelsesprocessen – fra idéudvikling til udarbejdelse af de enkelte afsnit i masterplanen.

Der har været særligt fokus på at involvere borgerne. Borgerinvolvering er sket på forskellige måder – helt fra den spæde start i forhold til, hvilke temaer masterplanen skulle indeholde, undervejs i skriveprocessen og til sidst, hvor en gruppe borgere har læst og givet input til forståelsen af teksten i masterplanen. Desuden har der blandt andet været afholdt dialogmøder med borgere i udvalgte tilbud for også at inddrage dem, som havde behov for, at mødet foregik i deres vante rammer.

Masterplanen sendes nu i offentlig høring forud for den videre politiske behandling, så alle interesserede kan afgive høringssvar til det første udkast til en masterplan (se vedhæftet bilag).  

Det forventes, at Senior-, Social- og Sundhedsudvalget behandler det endelige udkast til masterplanen på udvalgsmødet den 2. april 2024.

Høring

Høringssvar sendes til mailadresse: social@svendborg.dk

Høringsfristen er onsdag den 22. februar 2024.

 

Kontakt konsulent Alma Harkjær på mobilnummer 24 88 66 50, hvis du har spørgsmål vedrørende høring.

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top