Endelig vedtagelse af lokalplan 668 - for et område til særligt pladskrævende varer, Nordre Ringvej 151

Endelig vedtagelse af lokalplan 668 – for et område til særligt pladskrævende varer, Nordre Ringvej 151

• Endeligt vedtaget af Teknik og Erhvervsudvalget den 9. september 2021
  • Offentliggjort den 13. september 2021
  • Klagefrist til og med den 11. oktober 2021

Lokalplanen kan ses som bilag nederst på siden og på www.plandata.dk

Lokalplanen

Lokalplanområdet ligger som en del af et bredt centerområde ud mod Ring Nord, hvor der ligger flere større virksomheder, som forhandler varer til særlig pladskrævende varegrupper.

Lokalplanens formål er at give mulighed for, at det eksisterende køretekniske anlæg kan afvikles og at der i stedet kan opføres butikker til særligt pladskrævende varegrupper med handel til private og engros. Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af en henvendelse fra udvikler, der ønsker at opføre en tømmerhandel for professionelle med tilhørende logistikplads.

Lokalplanen er ikke ændret i forhold til det offentliggjorte forslag.

Høringsperioden forløb fra d. 23. juni 2021 til og med d. 4. august 2021.

Klagemulighed

Enhver med retlig interesse i sagens udfald kan klage til Planklagenævnet inden 4 uger efter, at planerne er offentligt annonceret.

Se klagevejledning i bilaget nederst på siden eller læs mere på Nævnenes Hus (https://naevneneshus.dk/start-din-klage/planklagenaevnet/vejledning/).

Hvis du vil have kommunens eller Planklagenævnets afgørelse behandlet af en domstol, skal dette ske inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt eller annonceret.

Klagevejledning

Du klager via Klageportalen, som du finder et link til her: https://naevneneshus.dk/start-din-klage/planklagenaevnet/

Klageportalen ligger også på www.borger.dk og www.virk.dk Du logger på www.borger.dk eller www.virk.dk, ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til Svendborg Kommune. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for Svendborg Kommune i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr. 900 for privatpersoner og kr. 1.800 for virksomheder og organisationer. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen.

Planklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Svendborg Kommune. Vi videresender herefter anmodningen til Planklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes.  Anmodningen sendes til: plan@svendborg.dk eller Svendborg Kommune, Plan og Erhverv, Frederiksø 4A, 5700 Svendborg.

Prøvelse ved domstolene

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune