Eldreven borgerservicebus på vej til hele Svendborg Kommune

Til sommer vil der være en mobil borgerservicebus i Svendborg Kommunen. En ny grøn borgerservicebus, der kører til en række forskellige betjeningssteder i kommunens mange byer.  Her kan man få hjælp til at forny pas og kørekort, få fritagelse fra digital post, søge om helbredstillæg, indlevere ansøgninger, kvitteringer m.v., altså med få undtagelser samme service som i Borgerservice i Svendborg.

Mobil borgerservice vil køre i en turnusordning mellem betjeningsstederne.

”Det er et virkeligt godt initiativ” siger Pia Dam formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget. “Vi kan på den måde servicere borgerne i de lokale områder. Det vil være godt for de borgere, der af forskellige årsager, ikke har mulighed for at benytte Borgerservice, Svinget 1 i Svendborg.”

”Der bliver arbejdet på at få en grøn løsning – altså et el-drevet køretøj. Der er desværre en forholdsvist lang leveringstid, da der er tale om en ny model på det danske marked, så løsningen forventer vi først i drift hen til sommer.” fortsætter Pia Dam.

”Jeg er glad for at mit idé bliver til noget. Det bliver en rigtig god løsning for borgene i vores lokalområderne. Samtidig bliver det også en grøn løsning vi får ” siger Dorte Ullemose, medlem af byrådet.

Tiden frem til at sætte bilen i drift, bliver brugt til at specialbygge bilens kasse til formålet, og til at finde praktiske løsninger for placering, parkeringsmuligheder mv.

Yderlige information:

Pia Dam
Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget
Tlf: 53 55 40 33

og

Birgit Bondesen
Afdelingsleder Borgerservice
Tlf: 51 55 14 85   

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen