Vi har brug for dig

Sønderborg Kommune står som resten af landet i en ekstraordinær situation på grund af det stigende antal smittede. Det udfordrer rekrutteringen af pleje- og sundhedsfagligt personale.
 
– Vi gør alt for at passe på vores ældre og udsatte borgere og har derfor brug for ekstra arbejdskraft til at styrke disse områder i forbindelse med den aktuelle situation. Vi håber derfor, at vores budskab når ud til bl.a. efterlønnere, pensionister eller studerende med en sundhedsfaglig baggrund, der har mod på at hjælpe med pleje- og sygeplejefaglige opgaver, måske bare nogle timer om ugen, siger direktør for Job og Velfærd Klaus Liestmann.
 
Helt konkret er det social- og sundhedshjælpere og assistenter, sygeplejersker, sygeplejerskestuderende og pensionister/efterlønnere med en sundhedsfaglig uddannelse Sønderborg Kommune nu kommer med en særlig appel til.

Indtægten skal ikke modregnes i pension og efterløn
Sønderborg Kommune informerer om, at vagterne regnes som coronarelateret arbejdet, og at indtægten derfor ikke skal modregnes i folke-, senior- og førtidspension eller efterløn.
 
Ansøgning via kommunens hjemmeside
Interesserede kan læse mere om opgaven på www.sonderborgkommune.dk/sundhedsfaglig

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen