Sønderborg Kommune skal have ny direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed

Der skal findes en ny direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune, da den nuværende direktør, Willy Feddersen, har opsagt sin stilling.
 
– Efter snart et år i stillingen er jeg efter moden overvejelse nået til den konklusion, at Sønderborg Kommune og jeg ikke er det rette professionelle match, og jeg har derfor besluttet at opsige min stilling. Sønderborg Kommune er et dejligt sted med stærke ambitioner for en bæredygtig fremtid og gode livsvilkår for borgere og erhvervsliv. Jeg ser med glæde tilbage på samarbejdet med kommunens engagerede og dygtige medarbejdere samt øvrige samarbejdspartnere, siger Willy Feddersen. 

Willy Feddersen blev ansat som direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed i september 2022, og før det var han konstitueret i stillingen fra maj 2022.
 
Kommunaldirektør Tim Hansen siger om Willy Feddersens opsigelse:
 
– Jeg vil gerne takke direktør Willy Feddersen for hans virke ved Sønderborg Kommune. Jeg ærgrer mig over, at ansættelsen blev af kortere varighed end planlagt, men tager Willys beslutning til efterretning. Vi har nu brug for stabilitet i vores forvaltning for Teknik, Miljø og Bæredygtighed, og det må vi fremadrettet skabe sammen, siger han. 

Kommunaldirektør Tim Hansen overtager midlertidigt ledelsen af området indtil videre. 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top