Sønderborg Kommune er helt vild med Naturvidenskabsfestivalen 2021

Sønderborg Kommune er helt vild med Naturvidenskabsfestivalen 2021

I uge 39 sættes der i Sønderborg Kommune ekstra meget fokus på Naturvidenskab i hele området med et hav af arrangementer for skoleelever, for ambitionen er at alle børn skal opleve, at science er spændende, vedkommende og vigtigt.

Naturvidenskabsfestivalen 2021 – Helt Vildt finder sted i uge 39 i hele Sønderborg-området hos en lang række forskellige aktører, der alle gør en stor indsats for at gøre science spændende, vedkommende og vigtigt.
 
Temaet for årets nationale Naturvidenskabsfestival er ”Helt vildt”, og i den sidste uge i september udforsker omkring 130.000 børn og unge over hele Danmark forskellige varianter og projekter med både den vilde og den tæmmede natur og undersøger, hvordan vi mennesker påvirker miljøet lokalt og globalt.
 
I Sønderborg Kommune sker det med mange forskellige aktiviteter og arrangementer lokalt på folkeskolerne, Sønderborg Bibliotek, Naturvejlederne Sønderborg, Sønderborg Statsskole, Alssundgymnasiet, Teknisk Gymnasium, LIFE Mobil Lab, UNIVERSE, SDU og Sønderborg Forsyning.
 
LIFE Mobil Labs er lastbiler indrettet som undervisningslaboratorier og rummer eksperimentelle faciliteter, der kan understøtte naturfaglige undervisningsforløb. LIFE Mobile lab er mandag den 27. september 2021 på Dybbøl-Skolen, tirsdag den 28.9 på Nydam-Skolen og onsdag den 29.9 på Humlehøj-Skolen. De rullende laboratorier på 65 kvadratmeter bemandede med undervisere fra LIFE, som kan gennemføre undervisningen i samarbejde med de lokale lærere.
 
Besøget af LIFE mobile labs i Sønderborg Kommune er kommet i stand gennem House of Science, der har sørget for at folkeskolerne får denne mulighed.  Besøget af LIFE mobile labs i Sønderborg Kommune er kommet i stand gennem House of Science, der har sørget for at folkeskolerne får denne mulighed.  House of Science er et partnerskab mellem Sønderborg Kommune, UNIVERSE, ProjectZero, Sønderborg Statsskole, Alssundgymnasiet Sønderborg, Det Blå Gymnasium, EUC Syd og SDU.
 
Hele programmet for Naturvidenskabsfestivalen 2021 i Sønderborg Kommune, der løbende opdateres, kan ses her:
http://houseofscience.dk/media/2232/070921-katalog-naturvidenskabsfestival-21.pdf
 

Kontaktinformation:

Julie Andersen
Leder af Virksomhedsenheden & House of Science
Tlf: 21 51 62 81

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top