Sønderborg cykler på arbejde i hele maj måned

Sidste år deltog 1143 glade cyklister i Sønderborg-området i ’Vi cykler til arbejde’, og i år håber man på endnu flere deltagere, når konkurrencen med attraktive cykelpræmier løber at stablen i maj måned.

Tilmeldingen er åben nu, og 88 hold er allerede tilmeldt.

– I Sønderborg vil vi gerne fortsætte arven efter Tour de France sidste år, og når man er med til at cykle med kollegaerne, bliver man både sundere, sparer CO2 og skaber sammenhold på arbejdspladsen. Vi opfordrer alle til at være med og kan allerede nu se, at mange har tilmeldt sig, siger formand for Sundhedsudvalget, Didde Lauritzen.

Kampagnen kører i hele maj 2023 og spreder cykelglæde på arbejdspladser, hjemmekontorer og cykelstier i hele Danmark. Man deltager på hold à 2-16 kollegaer, og det gælder om at cykle flest mulige dage i maj måned. Hver dag på cyklen giver point i lodtrækningen om præmier til hele holdet. 

For at støtte yderligere op om kampagnen byder Sønderborg Kommune på morgenbrød og kaffe d. 11. maj kl. 6.30-8.30 på Rønhaveplads for deltagere, og det hele kulminerer med en cykelfest d. 14. juni kl. 17.00-20.00 med forplejning, præmieoverrækkelse og foredrag ved Unge på toppen.

Man kan læse mere og tilmelde sig på www.vcta.dk

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top