Simone de Lemos er ny Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Simone de Lemos som ny Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune.
 
Simone de Lemos tiltræder stillingen i Sønderborg den 1. maj 2024 og kommer fra en stilling som chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune.
 
– Vi får med Simone de Lemos en chef for Skole- og Uddannelsesområdet, som har en stor faglig indsigt i og bred viden om børne- og ungeområdet samt en solid ledelsesmæssig ballast og erfaring. Jeg ser frem til samarbejdet med Simone og glæder mig over, at hun har valgt at komme til Sønderborg Kommune, siger Nicolai Dupont Heidemann, der er direktør for Børn, Uddannelse og Sundhed. 

Ud over jobbet som chef for Skoler og Dagtilbud i Assens Kommune har Simone de Lemos blandt andet været leder for PPR, sprog, dannelse og tidlig indsats i Odense Kommune, sektionsleder for Pædagogik og Udvikling i Aarhus Kommune samt leder af dagplejen og pladsanvisningen i Billund Kommune.
 
Simone de Lemos har en professionsbachelor som pædagog fra Peter Sabroe Seminariet i Aarhus, og hun er i gang med en Master i offentlig ledelse på Syddansk Universitet. Derudover har hun flere ledelsesmoduler i PD fra University College Lillebælt.
 
Den kommende Skolechef- og Uddannelseschef glæder sig over ansættelsen.
 
– Jeg ser frem til at sætte rammer og retning for strategiske mål og omsætte dem til faglige indsatser på skoleområdet i Sønderborg Kommune. I særdeleshed glæder jeg mig til at arbejde med Fremtidens skole og de andre store projekter sammen med skoleledere, medarbejder og skolebestyrelser. Jeg tror på, at samarbejde og sammenhængskraft er afgørende for succes, og jeg glæder mig til at sætte det gode børneliv på dagsordenen med fokus på at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Sønderborg Kommune, siger Simone de Lemos 

Simone de Lemos er 45 år, gift og har to børn. Hun er bosiddende i Fredericia.
 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top