Ny presseansvarlig ansat i Sønderborg Kommune

Ny presseansvarlig i Sønderborg Kommune

Morten Jacobsen, Augustenborg, skifter fra transportbranchen til Sønderborg Kommune. Han afløser Rasmus Kjølby, der er ny kommunikationschef i Middelfart Kommune.

Morten Jacobsen, 49 år og bosat med sin familie i Augustenborg, bliver fra 1. august ny presseansvarlig i Sønderborg Kommune. Ud over ansvaret for kontakten til pressen bliver han ansvarlig for strategioplæg og kommunikationsplaner for nogle af de store indsatsområder og events, som Sønderborg Kommune står overfor.
 
Morten Jacobsen er student fra Amtsgymnasiet i Sønderborg, og efter nogle år i Forsvaret blev han uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Han har siden bl.a. været redaktør på Sjællandske Tidende i Slagelse og fra 2008 til 2017 udgaveredaktør på JydskeVestkystens redaktion i Sønderborg. Han skifter nu til Sønderborg Kommune fra et job som kommunikationschef i ITD, som en brancheorganisationen for den danske vejgodstransport.
 
Kommunaldirektør Tim Hansen siger i forbindelse med ansættelsen:
– Jeg er glad for, at vi havde et stærkt ansøgerfelt, og at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Morten Jacobsen. Han har en solid og bred erfaring fra presse- og kommunikationsbranchen, og samtidig kender han området godt. Jeg ser frem til at samarbejde med ham.
 
Morten Jacobsen tilføjer i tilknytning til sit jobskifte:
– Jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle gode historier om Sønderborg Kommune, og jeg ser frem til et spændende job med mange forskellige arbejdsopgaver. Både med det daglige pressearbejde, men også muligheden for at planlægge kommunikations- og presseindsatser på nogle af de store arrangementer og på kerneopgaver i Sønderborg Kommune.
 
 

Kontaktinformation:

Kommunaldirektør Tim Hansen, tlf. 27 90 50 61.
Morten Jacobsen, tlf. 60 20 86 90.

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top