Nu skiltes der bedre til Sønderborg Lufthavn

Kunder og turister kan fremover nemmere finde frem til Sønderborg Lufthavn. Det står klart efter en godkendelse fra Vejdirektoratet om skilte mod Sønderborg Lufthavn på den Sønderjyske Motorvej ved Kliplev samt bedre skiltning på rute 8 ved Nørremark i Sønderborg
 
Beslutningen glæder Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.
 
– Alle tiltag – som nu med en bedre skiltning til Sønderborg Lufthavn – er velkomne i bestræbelserne på at understøtte vores ambitioner og visioner for lufthavnen. Den havde, inden Covid-19 situationen satte ind, op mod 76.000 passagerer om året, og gæsterne kom fra et større opland i Jylland og Nordtyskland. Dem vil vi rigtig gerne servicere til nemt at finde frem til Sønderborg Lufthavn, siger borgmester Erik Lauritzen. 

I begrundelsen fra Vejdirektoratet hedder det blandt andet, at ”servicevejvisning til terminalmålet Sønderborg Lufthavn udgør et behov for trafikanterne. I vurderingen er der lagt konkret vægt på, at passagertallet i Sønderborg Lufthavn er betydeligt, og at mange af passagererne kommer fra et større opland via E45.”
 
Formanden for Erhvervsudvalget, Gerhard Bertelsen, er også meget tilfreds med, at det nu bliver nemmere at finde frem til Sønderborg Lufthavn.
 
– Det er et fint skridt i vores langvarige bestræbelser på at få skabt bedre skiltning mod lufthavnen, som har stået på i over ti år. Det har betydning for synligheden, og jeg er meget tilfreds med, at skiltningen mod Sønderborg Lufthavn bliver den samme som ved Vejle og Århus, hvor der bliver skiltet til de to lufthavne i nærheden, siger han.   

Samme tilfredshed har næstformand i Erhvervsudvalget, Heidi Frederikke Jørgensen.
 
– For de erhvervsfolk, der jævnligt bruger lufthavnen, er skiltningen mod Sønderborg Lufthavn nok ikke så væsentlig. Men det er den til gengæld for charterturisterne, som vi har set en stigning af de seneste år. Mange af dem kommer fra Nordtyskland, og derfor giver det rigtig god mening, at de nu får nemmere ved at finde vej til lufthavnen i Sønderborg, når skiltene kommer op, siger hun. 

Sønderborg Kommune forventer, at skiltene mod Sønderborg Lufthavne sættes op inden for overskuelig fremtid.

Se oversigtskortet over skiltningen her

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen