Nu kan du følge beskæftigelsessager digitalt

Etape 2 af Borgerblikket går i luften den 1. december 2021 og omfatter sager og indsatser på arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet. Det drejer sig blandt andet om:
 

  • Dagpenge
  • Kontanthjælp
  • Sygedagpenge

 
Oplysningerne udstilles på borger.dk/mitoverblik. Som borger kan man se sager og indsatser inden for arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet, som er oprettet efter den 1. juni 2021. Hver sag vises med navn, status på sagen og tilhørende dokumenttitler, som findes på sagen.
 
– Servicen handler om at give borgerne give mere tryghed og handlerum. Formålet med at lave det digitale tilbud er at give borgerne bedre overblik i deres egne sager, når de nu nemmere med få klik på computeren eller mobilen kan følge med. Det skulle gerne hjælpe dem til at få mere indsigt i sagen, siger Lasse Ahlmann Kamp, arbejdsmarkedschef i Sønderborg Kommune. 

Gå ind på borger.dk/mitoverblik og kig under Sager og Økonomiske ydelser.
 
Du skal logge ind med dit NemID.
 
Hvad er Borgerblikket?
Borgerblikket er en service, som henter data på tværs af fagsystemer og udstiller dem som et samlet overblik til borgeren på borger.dk/mitoverblik. Borgerblikket kommer på sigt til at samle og vise de væsentligste data for hver borger på tværs af kommuner, regioner og statslige myndigheder.
 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen