Kom til valgcafé på Sønderskov-Skolen den 16. november

KommuneNyheder - Kom til valgcafé på Sønderskov-Skolen den 16. november

Sønderborg Kommune inviterer alle interesserede til valgcafé i forbindelse med kommunalvalget tirsdag den 16. november 2021. Valgcaféen finder sted i Festsalen på Sønderskov-skolen i Sønderborg, og der er krav om fremvisning af coronapas.

Sønderborg Kommune inviterer alle interesserede til at deltage i valgcaféen på Sønderskov-Skolen tirsdag den 16. november. Det bliver en særlig oplevelse, fordi det er denne aften, at valget til det nye Byråd falder på plads. Politikerne mødes også på Sønderskov-Skolen, mens de venter på resultaterne fra kommunevalget begynder at tikke ind.

Valgcaféen er åben fra kl. 19 til 02 i Festsalen på Sønderskov-Skolen.

I løbet af aftenen begynder forhandlingerne om hvilke partier, der kan finde sammen om at danne flertal – og finder Sønderborg Kommunes næste borgmester.

I Valgcaféen kan man følge valget på storskærme, og i takt med at resultaterne tikker ind, vil de blive vist på en storskærm i caféen, så man hele tiden kan se fordelingen af stemmerne.

Så dette er en invitation og en opfordring til alle om at dukke op og opleve demokratiet helt tæt på. Men husk at stemme inden!

I valgcaféen er der mulighed for at mødes og hygge sig, og der er blandt andet musikalsk underholdning ved Sønderskov-Skolens Harmoniorkester og aktiviteter som bordfodbold og brætspil.

Bliver man sulten og tørstig i løbet af aftenen, er det muligt at købe drikkevarer og mad på stedet:
Det er muligt at købe øl og vand i festsalen, og her kan man udelukkende betale med Mobil Pay.
I skolegården bliver det muligt at købe hotdogs og pølser i løbet af aftenen, og her kan man betale med Mobil Pay samt Dankort.

Alle er velkommen – også hvis du ikke er politisk interesseret men blot vil mærke spændingen. Dørene åbnes klokken 19 i Festsalen på Sønderskov-Skolen, og der er adgang fra skolens hovedindgang på Grundtvigs Allé.

Parkering er bedst ved Business College Syd, Sdr. Landevej 30, som der er lavet en aftale med omkring parkeringen.

Coronapas:
For at deltage i valgcaféen er der krav om fremvisning af coronapas, som vil blive kontrolleret ved indgangen.

Valgcafé Sønderskov-Skolen – sonderborg.dk

Kontaktinformation: