Invitation til indsigt og debat om udsatte

Invitation til indsigt og debat om udsatte

Udsatterådet i Sønderborg Kommune sætter sammen med flere lokale organisationer spot på udsatte borgere og deres vilkår. Alle er velkommen til informationsmødet på mandag i Kongevejssalen.

– Udsatte borgere, deres levevilkår og samfundets muligheder for at støtte dem fylder meget i den offentlige debat. Det er et komplekst område og mange hårde skæbner gør, at vi gerne vil gøre noget – men hvad er det rigtige? Og har vi den nødvendige viden, så vi kan sætte os ind på en måde, der virker?
Det er nogle af tankerne, som formand for Udsatterådet i Sønderborg Kommune, Rudi Cargnelli, gør sig som optakt til mødet på mandag, som Udsatterådet inviterer til sammen med Dacapo teatret, Kirkens Korshær, Røde Kors Sønderborg, foreningen Sind, Sønderborg Kvinde- og Krisecenter samt Sønderborg Lænken.
Som optakt til samtale, debat og refleksion over emnet vil skuespillere og konsulenter fra Dacapo Teatret spille nogle cases om livet som udsat – baseret på virkelige situationer og mennesker.

FAKTA

  • Mødet foregår i Kongevejssalen, Kongevej 19, stuen, i Sønderborg, mandag den 4. oktober kl. 15.30 til 18.30
  • Arrangørerne håber på at se nuværende og opstillede byrådsmedlemmer, administrative medarbejdere og borgere. Alle er velkommen, og tilmelding er ikke nødvendig
  • Undervejs er der mulighed for at få en bid mand og noget at drikke.

Kontaktinformation:

Rudi Cargnelli, formand for Udsatterådet, tlf. 29 85 49 75, mail: cargnelli@bbsyd.dk

Helle Schultz, chef for Handicap og Psykiatri, tlf. 27 90 02 46, mail: hsch@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top