I weekenden vaccinerer Sønderborg Kommune 400 borgere i Dybbøl-Hallen

I weekenden vaccinerer Sønderborg Kommune 400 borgere i Dybbøl-Hallen

KommuneNyheder - I weekenden vaccinerer Sønderborg Kommune 400 borgere i Dybbøl-Hallen

I weekenden vaccinerer Sønderborg Kommune 400 borgere i Dybbøl-Hallen

412 borgere i Sønderborg Kommune, der er over 65 år og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp, kan blive vaccineret mod Covid-19 i weekenden. Sønderborg Kommune er blevet tildelt 412 vacciner, og derfor tager man ekstraordinært Dybbøl-Hallen i brug til vaccinationen.

Normalt bruges Dybbøl-Hallen til håndbold, badminton og fodbold, men i den kommende weekend, er det læger, der indtager halgulvet. Det gør de for at vaccinere 412 borgere i Sønderborg Kommune mod Covid-19.
 
– Sønderborg Kommune har fået tildelt 412 vacciner, og den ekstra kapacitet vil vi selvfølgelig gerne gøre brug af. Derfor har vi helt ekstraordinært – kun for denne weekend – omdannet Dybbøl-Hallen til vores eget vaccinationscenter, så vi kan tilbyde vaccinen til den målgruppe, vi lige nu er i gang med at vaccinere, siger sundhedschef i Sønderborg Kommune, Michael Skriver Hansen, der er ansvarlig for Sundhedsberedskabet. 

Efter Sundhedsmyndighedernes anvisning er den målgruppe på landsplan borgere over 65 år, der modtager personlig pleje og praktisk hjælp.
 
Sundhedsberedskabet er i tæt samarbejde med Hjemme- og Sygeplejen i Sønderborg Kommune i fuld gang med at tage kontakt til borgere i Sønderborg Kommune i den nævnte målgruppe med henblik på at tilbyde dem tid til vaccination mod Covid-19. 
 
Vaccinationen gives af praktiserende læger, og den gennemføres i et samarbejde med Region Syddanmark.

Kontaktinformation:

Michael Skriver Hansen
Sundhedschef, ansvarlig for Sundhedsberedskabet
Telefon nr. 2790 7229

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen