Hjemmeskole i naturen – tag med på NaturJagten

Hjemmeskole i naturen – tag med på NaturJagten

To gange om ugen kommer Naturvejlederne fra Sønderborg Kommune med nye og spændende forslag til udeaktiviteter i naturen. Alle kan tage del i aktiviteterne, som kan ses som et dejligt – og lærerigt – afbræk i hjemmeundervisningen eller bare en god anledning til at få lidt frisk vinterluft.

NaturJagten er bygget op omkring naturen omkring os. Den ligger lige uden for døren, er klar til at tage imod – og så er det helt gratis at ”bruge” den.
–  NaturJagten tager udgangspunkt i det, der sker i naturen lige nu og derfor er oplagt. Men for mange vil det sikkert være nyt og spændende. Man får stillet tre opgaver – en let, en svær og en udfordrende, og alle kan løses ved at gå ud i naturen med de nysgerrige øjne skruet på, siger naturvejleder Andreas Hermann om det nye tiltag, som kan følges på Naturvejledernes og Sønderborg Kommunes Facebookside.
 
Andreas Hermann håber, at Naturjagten vil lokke mange børn og voksne ud i naturen, også på de dage, hvor vejret ikke viser sig fra sin allerbedste side. Dem er der flest af om vinteren.
– Og så kunne det være rigtig fint, hvis man tager mobiltelefonen med på NaturJagten og tager billeder af de ting, man finder. På den måde dokumenterer man, at man har fundet det, som jagten gik ud på, og så lægger man billederne på Naturvejledernes Facebook-side som en kommentarer. Når man deler sine billeder, viser man både, hvad man har fundet og inspirerer andre, siger Andreas Hermann.
 
NaturJagten er skudt i gang, så du kan allerede nu finde jagtopgaver om havets tang og skovens lorte. Hver tirsdag og fredag kommer der nye opgaver og dermed inspiration til nye jagtture og nye ”trofæer”.

Link til billeder fra Naturvejledernes Facebookside med opgavejagten på rådyr- og rævelorte samt uglegylp:

https://mcusercontent.com/5f3762aadd5d312003cf9cc61/images/f940157c-f3d9-49b5-bc31-3694e33c6890.png
https://mcusercontent.com/5f3762aadd5d312003cf9cc61/images/b058ffbe-380d-4eef-a97d-0adcbebe8a8f.png

Kontaktinformation:

Andreas Hermann, naturvejleder og naturcenterleder, tlf. 53 62 90 64 eller mail: ahe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen