Har du en kandidat til Sundhedsprisen i år?

Sønderborg Kommune uddeler hvert år en sundhedspris. Prisen er på i alt 20.000 kr. og kan tildeles et enkelt initiativ eller en forening, eller den kan deles imellem flere. Kom med dit forslag senest den 27. september.

Hvem skal have Sundhedsprisen i Sønderborg Kommune i år? Det kan du være med til at bestemme. Alle har nemlig mulighed for at komme med kandidatnavne.
Sidste år blev prisen delt mellem initiativtagerne til parahåndbold – håndbold for børn og unge med særlige udfordringer – i Dybbøl IU og Camilla Pedersen, der havde stiftet Sønderborg Runners, som hver uge samlede en større flok til en løbetur, hvor der var plads til alle.
Måske er det i år din træner, din idrætsforening, din hyggeklub, dit sangkor eller noget helt femte, der skal modtage prisen.
– Sundhed handler både om fysisk og psykisk velvære, så der er vide rammer. Kravet er kun, at aktiviteten eller initiativet skal styrke sundhedsfremmende og forebyggende indsatser og understøtte kommunens sundhedspolitik. Der er meget, der gør noget godt for vores velvære, og der er mange, der yder en flot, frivillig indsats, som fortjener at bliver belønnet – måske med Sundhedsprisen. Det håber jeg, at mange vil tænke lidt over og derefter gerne sende os en indstilling, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune, i en opfordring.
Det er endnu ikke besluttet, hvor og hvornår Sundhedsprisen uddeles. Måske vil det – ligesom sidste år – foregå ved, at modtageren/modtagerne overraskes midt i deres aktivitet.

Kontaktinformation:
Udvalgsformand Helge Larsen, tlf. 27 90 02 05, mail: hla@sonderborg.dk