Cykelforum er klar med 12 spændende cykelture

Der skal også være gode muligheder for hverdagscyklisterne i Sønderborg Kommune, og derfor har Cykelforum Sønderborg lavet nye og smukke cykelture i Sønderborg Kommune, som nu er klar for alle. Cykelturene skulle have været præsenteret i forbindelse med ”1 års markeringen” den 3. juli 2021, men praktiske hensyn gør, at præsentationen ændres til en offentliggørelse nu.
 
Cykelforum Sønderborg har fundet 12 smukke cykelture fordelt over hele kommunen.
 
– I Cykelforum vil vi gerne understøtte cykling meget bredt, og det er cykelturene med til. Det er 12 cykelture i den flotte natur i Sønderborg Kommune, som alle kan cykle – uanset om man cykler for sjov, som aktiv motionist eller som turist. Samtidig taler cykelturene rigtig godt ind i vores ambition om at være med til at fremme borgernes sundhed gennem øgede muligheder for cykling. Så vi håber, at rigtig mange tager godt imod vores forslag og træder i pedalerne, siger Brian Birk Hartvig, der er Cykelforums talsmand for 2021. 

De 12 cykelture findes i disse områder:
 
Gråsten/Adsbøl
Gråsten/Egernsund/Broager
Dybbøl/Nybøl
Sønderborg By/Kær
Nordals
Dybbøl/Sandbjerg/Sottrup
Broagerland
Blommeskobbel/Vibæk
Augustenborg-området
Alssund
Kegnæs
Nørreskoven/Midtals
 
Turene er klar og kan ses på: www.sonderborg.dk/tour
 
Nedtælling til touren
Præsentationen af cykelturene falder sammen med, at der lørdag den 3. juli 2021 kun er ét år til, at verdens største cykelløb kommer til Sønderborg.
 
Derfor laver Sønderborg Kommune en ”1 års markering” og byder alle cykelaktiviteter velkomne og opfordrer alle til at give markeringen opmærksomhed ved at komme ud og cykle/dyrke den friske luft og deltage i dagens konkurrencer.
 
Se mere om programmet for ”1 års markeringen” her: https://sonderborg.dk/temaer/tour/
 
Cykelforum Sønderborg
Cykelforum Sønderborg arbejder for at udvikle og udbrede cykling bredt i hele Sønderborg Kommune, både for den daglige cyklist, pendleren, sportsudøveren, skoleeleven og turisten.
Cykelforum Sønderborg er sammensat af repræsentanter fra cykelklubber, pendlerklubber, cykelhandlere, landsbylaugene, ProjectZero, Visit Sønderborg samt Sønderborg kommune.
Se mere om Cykelforum Sønderborg her: https://cykel-forum.dk/

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

1 kommentar til “Cykelforum er klar med 12 spændende cykelture”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top