Byrådsmøde i nye rammer

Byrådsmøde i nye rammer

Når Sønderborg Byråd onsdag aften holder sit aprilmøde, bliver det på grund af Corona-restriktionerne i andre rammer end normalt. Mødet streames og kan dermed ses af alle, men det har desværre ikke været muligt at finde en løsning, så publikum og presse kan være fysisk til stede i byrådssalen.

I byrådssalen vil alene Borgmesteren, gruppeformændene og enkelte medarbejdere fra forvaltningen være til stede. De øvrige medlemmer af byrådet vil deltage på distancen via videolink.
Borgerne har i de sidste mange måneder kunnet følge byrådsmøderne i Sønderborg Kommune via livestreaming på Facebook, og det kan man også på onsdag.
Der er arbejdet hårdt på at finde en løsning, så et mindre antal borgere på vilkår om tilstrækkelig afstand, afspritning mm. kunne være til stede og overvære byrådsmødet fra tilhørerpladserne. Det har imidlertid vist sig umuligt at fremskaffe en teknisk løsning, så publikum i byrådssalen kunne høre de byrådsmedlemmer, som deltager via videolink. Kun de tilstedeværende i byrådssalen ville kunne høres.
 
Det er således med beklagelse, at Sønderborg Kommune denne gang alene giver interesserede borgere og presse mulighed for at overvære byrådsmødet enten på KommuneTV eller Facebook.
 

Kontaktinformation:

Pernille Svindt Lentfer, chef for Byrådssekretariat og Jura, tlf. 92 43 33 24, mail: pelt@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen