Birgitte Nørrelund er ny Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Birgitte Nørrelund som ny Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune.
 
Birgitte Nørrelund tiltræder stillingen i Sønderborg den 1. februar 2022 og kommer fra en stilling som leder af Center for Læring og Trivsel i Nordfyns Kommune. Birgitte har herudover ni års erfaring som vice- og skoleleder på skoler i Middelfart og Kerteminde.
 
– Vi har med Birgitte Nørrelund fået en chef for Skole- og Uddannelsesområdet, som har en bred viden om børne- og ungeområdet og som er meget helhedsorienteret i sine løsninger af opgaverne. Jeg ser frem til samarbejdet med Birgitte og glæder mig over, at hun har valgt at komme til Sønderborg Kommune, siger vicekommunaldirektør Carsten Lund. 

Den kommende Skolechef- og Uddannelseschef ser også frem til de nye udfordringer.
 
– Der er flere elementer i stillingen, der gør, at jeg glæder mig til mig jobbet. Sønderborg Kommunes skolevæsen er visionært og står på et solidt, værdibaseret fundament, med et godt samarbejde med mange aktører. De mange indsatser og tiltag i kommunen vil jeg dels se frem til at stifte nærmere bekendtskab med i praksis, dels med glæde være med til at udvikle videre på, udtaler Birgitte Nørrelund. 

Birgitte Nørrelund og hendes ægtefælle påtænker at flytte til Sønderborg og har allerede en bolig i udsigt.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen