10. oktober 2022 indvier Sønderborg Kommune officielt byens tidligere kaserne

Det summer atter af liv inden for de gamle kasernemure på Sønderborg havn. Vidt forskellige foreninger og aftenskolehold har nemlig taget lokalerne i brug.

Derfor kan alle interesserede 10. oktober blive klogere på, hvordan den nyrenoverede bygning måske er noget for dem, deres interesser og deres aktiviteter. Kommunen inviterer nemlig til officiel indvielse af huset. Og alle er velkomne i tidsrummet 16.30 – 18.30.

Interesserede kan blive klogere på både stedets militære historie og på fremtidens muligheder: Hvordan ser rummene ud, hvem der holder til her, og hvad de kan bruges til. Desuden kan man opleve udstillingsrummet “Udsigt i Verdensklasse”, hvor kommunen vil vise de seneste års store begivenheder. Man kan få et indblik i Parolesalen samt se foreningerne og deres lokaler.

To brugere vil fortælle, hvordan de allerede nu har fundet sig godt tilrette. Folk uden højdeskræk har mulighed for at komme op i flagtårnet, mens de lækkersultne bliver budt på kaffe og kage på første etage.
Indvielsen foregår 10. oktober i tidsrummet 16.30 – 18.30 i Sønderborg Kaserne på Gerlachsgade 2 på Sønderborg Havn. Alle er velkomne, og der er ingen entre. Læs mere på www.sonderborg.dk/begivenheder.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top