Vi fejrer de frivillige med festdag

Vi fejrer de frivillige med festdag

Tag med til frivilliges festdag torsdag d. 1. juni 2017.

I Silkeborg Kommune er der hele 40 procent af befolkningen, der bruger fritiden som fodboldtræner for miniputterne, som cykelchauffør for de ældre medborgere på et plejecenter, som lektiehjælper for skoleelever eller noget helt fjerde, der gør en kæmpe forskel for andre. Det skal fejres.

Derfor bliver der liv og glade dage i Silkeborg midtby til Frivilliges Festdag torsdag d. 1. juni, hvor der også er Late Night. Der bliver både koncert med Morten Nørgaard, der vandt X-factor 2017 og senere på aftenen giver Wafande den op for Silkeborg.

Frivilliges Festdag er arrangeret af Silkeborg Kommune og repræsentanter fra det frivillige foreningsliv i kommunen. Festdagen afvikles i samarbejde med HandelSilkeborg. Silkeborg Byråd er initiativtager til festdagen, fordi de ønsker at fejre, hylde og takke alle, som gør en frivillig indsats.

Det er anden gang Silkeborg Kommune fejrer Frivilliges Festdag. I år er der adgang for alle – også selvom man mest har lyst til at blive frivillig, men endnu ikke har gjort noget ved det.

Program for Kirketorvet
(foran Silkeborg Kirke):

18.30-18.45: Silkeborg Acrobaterne

18:45-19.00: Borgmester Steen Vindum, formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Gitte Willumsen og formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget Elin Sonne byder velkommen.

19:00-19.30: Koncert med Morten Nørgaard – vinder af X-Factor 2017

21:00-21.30: Koncert Wafande

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen