Tilbud om åben rådgivning til børn, unge, forældre og samarbejdspartnere under corona

Familie- og Børnehandicap tilbyder nu åben rådgivning til børn og voksne, der har behov for at tale med nogen under den fortsatte nedlukning af dele af samfundet.

Den åbne rådgivning er et telefonisk samtaletilbud til børn, unge, forældre og samarbejdspartnere, der i denne tid har behov for at tale med nogen.

Mange børn, unge og forældre er fortsat hjemsendte uden adgang til skole, dagpasning og deres normale hverdagsstruktur. Det kan give nogle udfordringer i forhold til at håndtere dagligdagen i hjemmet.
Derfor åbner familiekonsulenter fra Familie- og Ungekontakten nu op for rådgivning, hjælp og støtte over telefonen. Det kan være børn eller unge, der føler sig ensomme – eller forældre, pædagoger eller lærere, der har brug for sparring ift. udfordringer og bekymringer.

Henvendelserne i Åben rådgivning kan f.eks. handle om samspillet i familien, daglig struktur, børns bekymringer om situationen med corona, søskendekonflikter, reaktioner på fravær af venner, familie og socialt samvær osv.
Det kan for samarbejdspartnere også handle om bekymring for et barn eller en unge – hvordan kommer man i dialog med barnet eller forældrene?
Børn og unge har ligeledes mulighed for at sende en sms eller ringe for at tale med en voksen om f.eks. at føle sig alene.

Der er mulighed for to telefoniske samtaler, og er der behov for mere, kan vi hjælpe dig videre i systemet.

Der bliver ikke bliver registreret nogle oplysninger om dig eller det vi taler om.

Åbent for sms eller telefonisk kontakt

Tirsdage kl. 16-18 på telefonnummer 23 99 46 40, hvor Jonna sidder klar ved telefonen eller

Torsdage kl. 15-17 på telefonnummer 92 43 64 98, hvor Heine sidder klar ved telefonen

Tilbuddet løber indtil videre frem til og med 31. marts.

Telefon numre i øvrigt vedr. andre henvendelser:

Åben anonym rådgivning, tidsbestilling alle dage på tlf. 89 70 51 10 eller aaar@silkeborg.dk
Børne-og Familieafdelingen tlf. 89 70 17 10.