Status på byggeprojekterne i Gødvad: Telemast, boldbaner og halbyggeri

Byggerierne i Gødvad er godt undervejs – få et overblik over status på udviklingen i området lige nu.

Telemast sættes op

Midt i december rejser teleselskabet Hi3G en telemast ved Arendalsvej 271; det vil sige på Dybkærskolens parkeringsplads ved viadukten.

Masten er 48 meter høj og vil øge netværkets rækkevidde og datakapacitet, så signalet både bliver stærkere og dækker et større område.

Den nye masteposition giver en bedre oplevelse, når brugere af netværket taler i telefon, er på nettet eller streamer serier. Og den vil også sikre kapacitet i området fremover, selvom det nuværende dataforbrug stiger yderligere.

Du skal ikke være bekymret for stråling fra masten. Den vil lave mobilforbindelser på baggrund af de tilladelser, som Energistyrelsen under Energi- Forsynings og
Klimaministeriet har udstedt. Tilladelserne er også godkendt af de danske sundhedsmyndigheder.

To mindre boldbaner på vej samt bedre lys på Gødvadbanen

I forlængelse af kunstgræsbanerne opfører vi to nye boldbaner mod Narvikvej samt et nyt lysanlæg på 11-mandsbanen ved Gødvadskolen. Vi har fået bevilget omkring 3 millioner kroner til projektet.

På idrætsanlægget ved Dybkærskolen etablerer vi en 8-mandsbane og en 5-mandsbane, som i foråret 2022 står klar til fodboldspillerne i Gødvad-området. Banerne etableres uden lys og med en støjvold mod boligerne på Narviksvej.

Vi optimerer 11-mandsbanen ved Gødvadskolen med et bedre lysanlæg, som sikrer en længere og mere optimal brug af banen.

Hallen tager form

Den udvendige del af hallen står næsten klar. Vi er i gang med at sætte facadepartier op ved multihuset og langs foyeren. Og så er tagene snart færdige.

Indenfor er vi i gang med at lave lofter i foyeren og i de mindre rum. I hallen og salen er vi ved at montere akustikbeklædning på væggene, så vi får en behagelig lyd i de store rum.

I løbet af december monterer vi døre og porte samt ventilation. Og fra midt i januar til midt i februar lægger vi sportsgulvene i hal og salene.

Vi forventer fortsat, at hallen kan indvies til april.