Nyt indkøbssystem letter arbejdsgangen for lokale bilforhandlere

Et nyt digitalt indkøbssystem har set dagens lys. Målet er at gøre indkøbsprocessen nemmere, når en opgave går i udbud.

Systemet er i første omgang lavet til indkøb af biler. Bilforhandlere kan altså tilmelde sig den digitale indkøbsplatform, og på den måde har Silkeborg Kommune et katalog af forhandlere, der elektronisk kan opfordres til at afgive bud på et konkret indkøb af køretøjer.

– Løsningen er lavet af Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) på baggrund af et nyt udbud af biler, som starter i efteråret. Det dynamiske indkøbssystem, som det hedder, er en rigtig god nyhed for kommunens bilforhandlere, for det bliver nemmere at byde ind på opgaverne, forklarer Søren Boisen, leder af Indkøb og Udbud i Silkeborg Kommune.

Bilforhandlerne skal leve op til forskellige mindstekrav for at blive optaget i systemet, og kan efterfølgende byde ind, når Silkeborg og andre kommuner sender indkøb af biler i udbud.

På baggrund af det nye indkøbssystem og efterårets udbud inviterer Silkeborg Kommune og SKI, lokale leverandører til et informations- og dialogmøde.

– Vi håber, at mange bilforhandlere har lyst til at være med. For vi tror på, at både åbenhed og en god dialog med vores lokale erhvervsliv er vigtig, fortæller Søren Boisen.

 

Kom med og bliv klogere

Kom med til informations- og dialogmødet, som bliver afholdt fredag 6. oktober 2017, kl. 8.30-10.00, lokale C118, Silkeborg Rådhus, Søvej 1, 8600 Silkeborg.

Tilmeld dig senest onsdag 4. oktober kl. 12.00 ved at skrive til sb@silkeborg.dk.

Dagsorden for mødet

1. Velkomst v/leder af Indkøb og udbud Søren Boisen
2. Intro til SKI-aftalen og det dynamiske indkøbssystem v/udbudsansvarlig Maria Brøchner Tødt, SKI (deltager via Skype)
3. Intro til udbuddet af biler og hvilken betydning det får for Silkeborg Kommunes indkøb af biler v/udbudsjurist Tim Kristensen, Silkeborg Kommune
4. Spørgsmål og dialog

Du kan læse mere om SKIs nye aftale om udbud på indkøb af biler her.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top