Ny planchef

Ny planchef

Ny Planchef i Silkeborg Kommune starter 1. maj
Silkeborg Kommune er midt i en af de største forandringer i byens historie.

Vilkårene for byen  og kommunen er styrket siden motorvejens åbning i 2016. Motorvejen skal være omgivet af en bynær erhvervskorridor, et helt nyt stadion er på vej, AP Pension udvikler et nyt byområde på Søtorvet og på Papirfabrikken opfører Aberdeen Asset Management det 70 meter høje boligbyggeri Papirtårnet.

Den udvikling bliver Trine Skammelsen en stor del af. Hun starter 1. maj som Chef for Plan og Byg i Silkeborg Kommune. Trine Skammelsen får dermed et stort ansvar for at bidrage til at udvikle både Silkeborg og de omliggende byer i kommunen med attraktive muligheder for bosætning og erhverv.

Trine Skammelsen kommer fra en stilling i SLETH Arkitekter A/S, hvor hun er en del af ledelsen. Hun har tidligere været Chef for Bystrategisk Stab i Odense Kommune, afdelingschef i rådgivervirksomheden Bascon og direktør i egen tegnestue. Hun har gennem alle årene haft fokus på byudviklings- og byplanlægningsopgaver og har samarbejdet med en stor del af landets kommuner og private udviklere.

Trine Skammelsen har en master i urban design fra Aalborg Universitet fra 2004 og gennemførte i 2012 en diplomlederuddannelse.

Den nye planchef har et godt kendskab til Silkeborg Kommune. Silkeborg er hendes hjemby og hun har boet i kommunen i en lang årrække. Trine Skammelsen er matematisk student fra Silkeborg Amtsgymnasium i 1997. Hun bor i dag i Aarhus sammen med sin familie.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen