Mød en af Danmarks bedste talentudviklere

Mød en af Danmarks bedste talentudviklere

22. maj kommer Morten Bennekou til Silkeborg. Mød op og hør, hvad der skal til for at skabe resultater i sportens verden – og hvad virksomheder kan lære. Alle interesserede virksomheder i Silkeborg-området er velkomne.

Talentudvikling er et emne, der både optager erhvervslivet og sportens verden. Der er imidlertid stor forskel på at have talent og på at have gode forudsætninger. Og der er lang vej fra at være talentfuld og til at udnytte potentialet.

I dette foredrag sætter Morten Bennekou fokus på disse forskelle og på, hvad det kræver at skabe udvikling og resultater på forskellige niveauer i sportens verden. Gennem hele foredraget drager han paralleller til virksomhedernes virkelighed.

Og én ting er at skabe udvikling i trygge, kendte rammer. Men hvad sker der, når der skrues op for kravene, og atleter eller talentfulde medarbejdere skal præstere under et højere pres? Hvad skal man som leder eller træner være opmærksom på? En af Morten Bennekous pointer er, at man i særlig grad skal rette sin opmærksomhed mod de overgangsfaser, der er en uundgåelig del af ethvert udviklingsforløb. Disse faser har stor betydning for succes eller fiasko.

MORTEN BENNEKOU er manden bag talentudviklingskonceptet i dansk cykelsport. Således har han indtaget en nøglerolle i forhold til udviklingen af ryttere som Lasse Norman, Michael Valgren, Christopher Juul-Jensen og Magnus Cort. I dag er Morten ansat som træner på et af verdens bedste cykelhold – det hollandske World Tour hold Team Sunweb. Morten har skrevet bogen ”STÅLSAT – talentudvikling i sportens verden” og blev i januar 2016 tildelt Team Danmark og Dansk Supermarkeds Talentpris under ”SPORT 2015” showet i Herning.

Læs mere og tilmeld dig på Innovation Silkeborgs hjemmeside.

 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen