Mikroudbrud af smitte med coronavirus i Silkeborg

Mikroudbrud af smitte med coronavirus i Silkeborg

Coronasmittetallet i Silkeborg Kommune er i dag steget til 21 i de seneste syv dage.

Coronasmittetallet i Silkeborg Kommune er i dag steget til 21 i de seneste syv dage, og krisestaben i Silkeborg Kommune har fået underretning om, at flere borgere i boligområdet ved Resedavej og Lupinvej i Silkeborg by er testet positive for smitte med coronavirus, og at en række borgere er ved at blive testet eller afventer resultatet af test efter symptomer på smitte eller efter kontakt med smittede.

Silkeborg Kommune er i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed og har aftalt med Region Midtjylland, at der opsættes en test-bil i området, så borgere nemmere kan blive testet for coronavirus. Testbilen vil blive placeret ved beboerhuset Kejlstrupvej 51 fra lørdag formiddag og i de følgende dage.

Skoler og daginstitutioner i området er orienteret om mikroudbruddet, og forældre til børn vil hurtigst muligt blive orienteret, så de kan være opmærksomme, hvis der opstår symptomer på smitte.

Borgerne opfordres til at isolere sig og ringe til egen læge, hvis der er symptomer på smitte, og generelt at begrænse smittespredning ved at holde afstand, vaske hænder og spritte af.

Silkeborg Kommune har ikke konstateret smitteudbrud i daginstitutioner og plejecentre.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen