Kom med til indvielsen af madpakkehuset på Odden

Kom med til indvielsen af madpakkehuset på Odden

Fredag den 5. maj indvies det nye madpakkehus på Odden i Silkeborg Langsø, og alle er velkomne. Små og store skovgæster kan glæde sig til et helt nyt uderum med plads til ophold i naturen, leg og læring.

Det nye madpakkehus på Odden i Silkeborg Langsø er klar til at blive indviet. Det foregår fredag den 5. maj kl. 15.30, hvor alle er inviteret med.

Til indvielsen vil skovrider Søren Hald og byråds-medlemmerne Gitte Willumsen og Johan Brødsgaard siger et par ord. Bagefter griller vi pølser på madpakkehusets to nye, store bålsteder.  

Det nye madpakkehus er omkring 100 m2 med plads til 30-40 mennesker. Skoleelever, børnehavebørn, familier og andre skovgæster kan se frem til et nyt opholdsrum i det fri med overdækkede spisepladser, så de medbragte madpakker kan nydes i tørvejr. 

Madpakkehuset er også indrettet med en stor skærm, som kan bruges til undervisning, og der er toiletter og en udendørs vask, så byens institutioner kan bruge faciliteterne i dagtimerne som udeskolerum.

Det er Naturstyrelsen og Silkeborg Kommune, som står bag initiativet. Huset er første etape af projektet ”Naturoplevelser og aktiviteter på Odden”, som har til mål at indbyde til en række aktiviteter med fokus på leg, læring og ophold i naturen tæt på midtbyen og vandet.

Partnerne i projektet er Kornmod Realskole, Th. Langs Skoler og HF, Lokalrådet for Alders-lyst/Søholt og Silkeborg City, Friluftsrådet, Idrætsrådet og VisitSilkeborg.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen