Kjellerup, Them, Ans, Gjern og Kragelund får hurtigtestcentre

I uge 10 åbner fem nye, lokale hurtigtestcentre i Kjellerup, Them, Ans, Gjern og Kragelund. Se åbningstiderne her.

Flere borgere skal testes oftere for smitte for, at elever kan vende tilbage til skolerne, og samfundet kan åbne igen.

Kommunens krisestab har bedt Region Midtjylland og Falck om at etablere hurtigtestcentre de fem steder som led i den nye nationale teststrategi, hvor der etableres et fintmasket net af testtilbud, så der maksimalt er 20 km til det nærmeste testcenter.

Silkeborg har dermed syv testcentre med de to eksisterende testcentre i Silkeborg by (hurtigtest og PCR-test).

De nye testcentre vil bruge den mere behagelig næstetest, som kun skal få cm op i næsen.

Åbningstider fra uge 10 2021:

• Kjellerup: Skolens hal. Mandag, onsdag og fredag kl. 14-19, søndag kl. 11-16.
  • Them: Toftebjerg medborgerhus. Tirsdag og torsdag kl. 14-19 og lørdag kl. 11-16.
  • Gjern: Sognehuset. Mandag og torsdag kl. 9-12:30.
  • Ans: Skolens hal. Tirsdag og fredag kl. 9-12:30.
  • Kragelund: Hallen. Onsdag kl. 9-12:30.

Eksisterende testcentre

Silkeborg: Sydbyhallerne. Alle dage 8-20.
Silkeborg – PCR-test: Bestil tid på www.coronaprover.dk. Testcenter Silkeborg, Søholt Idrætspark.

1 kommentar til “Kjellerup, Them, Ans, Gjern og Kragelund får hurtigtestcentre”

1. Jette Gregersen

Hej.
    Er bosat i Gjern og glæder mig over at vi har fået et hurtig testcenter, men med en åbningstid fra 9-12.30, kan jeg ikke benytte fordi jeg må ikke gå hen og blive testet i min arb.tid, jeg er dagplejer. Er det ikke muligt at lave en senere lukketid, herude i Gjern ❓Ser frem til jeres svar.
    Vh Jette Gregersen