Jobvækst i Silkeborg

Nye tal fra Business Region Aarhus viser, at Silkeborg er den kommune i Østjylland, der de seneste år har haft den største vækst i antallet af fuldtidsbeskæftigede. Det ser generelt positivt ud i hele den østjyske millionby, hvor væksten for alvor har bidt sig fast.

I Silkeborg er antallet af fuldtidsbeskæftigede markant stigende. Over de seneste syv år er væksten steget med hele 21,2 pct., og Silkeborg er derfor den kommune i Østjylland, der klarer sig bedst. Til sammenligning finder man på en 2. og 3. plads Skanderborg og Hedensted med en vækst på hhv. 10,8 pct. og 9,3 pct.

Antallet af fuldtidsbeskæftigede østjyder i de 12 kommuner i Business Region Aarhus er steget markant med mere end 5 pct. de seneste syv år, hvilket understreger, at det østjyske erhvervsnetværk giver pote. Østjyske virksomheder er i stærk udvikling, og siden 2010 har udviklingen i beskæftigelsen været markant bedre i Business Region Aarhus end på landsplan. Alene det seneste år har det været en stigning på 2.153 fuldtidsbeskæftigede lønmodtagere i Østjylland.

Læs mere om tallene fra Business Region Aarhus

Læs mere om Business Region Aarhus

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top