Iværksætterprisen 2017 skudt i gang

Business Region Aarhus afholder en stort iværksætterfest på NAVITAS den 2. maj 2017, hvor aftenens højdepunkt bliver uddelingen af tre iværksætterpriser.

Er du eller kender du Østjyllands sejeste iværksætter? 

Så send en tilmelding eller indstilling af sted senest 17. marts på www.i-prisen.dk og deltag i kampen om Iværksætterprisen 2017. Vinderne kan blandt andet vinde et mentorforløb med en dygtig erhvervsperson.

I 2016 vandt Nina Frederiksen fra SleepBag.dk Business Region Aarhus Iværksætterpris og præmien var ud over hæder, ære og omtale et mentorforløb med Susanne Friis Eden, administrerende direktør, DAN DRYER A/S.

“Mentorforløbet med Susanne Friis Eden har fungeret rigtig godt. Det var det helt rigtige valg, da Susanne har erfaring og kompetencer, som jeg har kunnet drage nytte af. Iværksætterprisen har samtidig betydet en øget opmærksomhed om SleepBag.dk, så jeg kan kun anbefale andre iværksættere at melde sig til konkurrencen” fortæller Nina Frederiksen. 

Business Region Aarhus kårer de tre vindere af Iværksætterprisen 2017 ved en stor iværksætterfest på Navitas den 2. maj 2017.Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top