Hvor er Silkeborgs mest levende mødested?

Dansk Arkitektur Center (DAC) er i gang med at kåre de fem mødesteder i Danmark, der sprudler mest af liv, bevægelse, kontraster og mennesker. Silkeborg Kommune er med i konkurrencen.

Hvad synes du, der er Silkeborgs mest levende mødested? Er det et sted ved havnen med udsigt ud over Gudenåen, er det skateparken i Ans, De Små Fisk i Sejs eller måske ved springvandet på Torvet? Vi opfordrer alle til at byde ind med deres forslag. 

I Silkeborg Kommune har vi mange levende, finurlige og hyggelige mødested, som gør vores by helt særlig. Levende mødesteder opstår der, hvor livet leves, og mennesker mødes. I Silkeborg har vi vores egne fortællinger, mennesker og mødesteder – og det skal vi vise Danmark.

Nominér dit yndlingssted

Vi opfordrer alle til at nominere deres yndlingsmødested. Du nominerer ved at dele et billede af dit mødested eller skrive en kommentar på DACs Facebook-side senest den 4. december 2017. Du kan også dele dit billede på Instagram under hashtagget #DKslevendemødesteder. Når du nominerer dit sted, deltager du samtidig i konkurrencen om en betalt tur for to til København og en tur i Dansk Arkitektur Center.

Den nationale afstemning skydes i gang den 4. december 2017, hvor du kan stemme på dit favoritsted på DACs Facebook-side. Vinderen i hver region kåres den 15. december 2017.

De deltagende kommuner er Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Jammerbugt, Silkeborg, Vejle, Odense, Esbjerg, Roskilde, Holbæk, Guldborgsund, Helsingør, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top