H.M. Dronningen tildeler ridderkorset til tidligere ordførende direktør Jann Hansen

H.M. Dronningen tildeler ridderkorset til tidligere ordførende direktør Jann Hansen

Hendes Majestæt Dronningen har tildelt Dannebrogordenens Ridderkors til tidligere ordførende direktør i Silkeborg Kommune, Jann Hansen.

Ridderkorset blev overrakt af borgmester Steen Vindum ved en ceremoni på Museum Jorn i overværelse af repræsentanter fra byrådet, direktionen, koncernledelsen og den nærmeste familie.

Jann Hansen er den første medarbejder i Silkeborg Kommune, som modtager denne hæder af H.M. Dronningen, og han modtager hæderen for sine 27 år i samfundets tjeneste.

Som topdirektør har Jann Hansen været med til at præge Silkeborg Kommune gennem næsten tre årtier.

Han stod i spidsen for etableringen af den nye Silkeborg Kommune og dannelsen af en ny fælles kultur og en god og driftssikker kommune i årene efter kommunalreformen.

Han bidrog til, at Silkeborg Kommune kom sikkert igennem den økonomiske krise i 2010 og fik skabt et nyt økonomisk niveau med en robust økonomi og sikker drift.

I de senere år har han bidraget aktivt til den rivende udvikling og vækst, som Silkeborg Kommune er inde i, og han har været dybt involveret i store anlægsprojekter som det nye superligastadion JYSK Park og et nyt Museum Jorn samt til at udvikle fremtidens velfærd og fællesskabet i kommunen.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen