Frivilligprisen 2017

Kender du en person, organisation eller netværk, der har fortjent et skulderklap for en særlig frivillig indsats på det sociale område? Nu kan du indstille til Frivilligprisen 2017.

Fredag den 29. september er der ”Frivillig Fredag” i hele landet. I Silkeborg er det også dagen, hvor Frivilligprisen uddeles. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have prisen ved at indstille en frivillig, der har gjort en særlig indsats i Silkeborg. En gang om året uddeler Sundheds- og Forebyggelsesudvalget i Silkeborg Kommune Frivilligprisen. Prisen går til en eller flere personer, organisationer eller netværk, der har ydet en særlig frivillig indsats på det sociale område. Frivilligprisen består af 5000 kr., der enten bliver uddelt til en person eller organisation eller splittes op i flere mindre dele.


For at få prisen skal modtageren indenfor det sidste år have:

  • bidraget særligt gennem frivilligt engagement til udvikling og fornyelse, der styrker aktivt medborgerskab i Silkeborg Kommune
  • været særlig medvirkende til at forbedre effektivitet, samarbejde eller arbejdsmiljø
  • ydet et ekstraordinært frivilligt bidrag på anden måde 

 Kender du en, der har ydet en særlig indsats? Så kan du indstille ham/hende/organisationen ved at skrive til carsten.andersen@silkeborg.dk I emnefeltet skriver du ”Frivilligprisen”.

Sundheds- og Forebyggelsesudvalget skal modtage indstillingen inden 29 august 2017.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top