Festival of Wonder i Silkeborg er nomineret som bedste festival i Europa i 2017

Dukketeaterfestivalen Festival of Wonder, med base i Silkeborg, høster stor international anerkendelse. Tidligere i år fik festivalen tildelt det præstigefyldte EFFE-mærke, og nu er Festival of Wonder nomineret som bedste festival i Europa i 2017.

I maj måned 2017 fik Silkeborgs internationale dukkefestival Festival of Wonder tildelt EFFE-kvalitetsmærket som bemærkelsesværdig festival sammen med 715 Europæiske festivaler. EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) er en organisation under Den Europæiske Union.

I juli måned har juryen for EFFE nomineret 26 af de i alt 715 EFFE-festivaler til at få mærkatet Europas bedste festival – og Festival of Wonder er én af dem. Festival of Wonder er den eneste Nordiske festival blandt de 26 nominerede. De nominerede festivaler fremhæves af EFFE’s internationale jury for deres exceptionelle kvalitet, arbejde, engagement og indflydelse inden for deres sammenhænge og territorier.

Prisuddelingen sker ved en særlig begivenhed i Bruxelles den 18. september.

Festival of Wonder bliver holdt hvert andet år i november måned i Silkeborg. I 2017 kan festivalen opleves fra 9. til 12. november.

Ud over Festival of Wonder har Riverboat Jazz Festival i Silkeborg også fået tildelt EFFE-mærket. I Danmark har i alt 19 festivaler fået udmærkelsen fra EFFE. 

Læs tidligere nyhed om udmærkelsen af Festival of Wonder og Riverboat Zazz Festival

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top