Elever og lærere viste den nye Thorning Skole frem

Thorning Skole er blevet renoveret og moderniseret for at skabe bedre rammer for undervisning. Nu er arbejdet ved at være ved vejs ende, og derfor bød elever og lærere hele byen indenfor til åbent hus for at vise alt det nye frem.

Torsdag 5. oktober 2017 var det en særlig dag på Thorning Skole. Her bød lærere og elever indenfor til åbent hus, for at vise den nye skole frem. Som en del af moderniseringen og renoveringen af Thorning Skole, er der bl.a. blevet lavet nye fag- og klasselokaler, som skaber bedre rammer for undervisningen. Hele aula-området er også blevet ændret, så der nu er et fælles opholdsrum, skolebibliotek og SFO.

– Vi har i dag en skole, som er gearet til fremtiden, og vi er glade for hver eneste kvadratmeter, fortæller skoleleder Lone Stig Andersen.
 
Til åbent hus-arrangementet viste eleverne de mange besøgende rundt på skolen for at give dem en smagsprøve på, hvad de arbejder med til daglig. Der blev plantet træer foran skolen, og der var taler, kor og snorklip. I løbet af dagen var der også et vælg af lærerige aktiviteter på plakaten lige fra nationale tests til bueskydning, street food og mindfulness.
 
Moderniseringen og renoveringen af Thorning Skole forventes at være helt færdig i starten af det nye år, når den gamle fløj er blevet rykket ned. 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top