Coronavirus: Silkeborg Kommune søger vikarer

Silkeborg Kommune har brug for vikarer særligt inden for rengøring og pleje. Måske kan du hjælpe os?

Silkeborg Kommune mangler lige nu vikarer, der kan hjælpe os med rengøring og plejeopgaver.

Du får en grundig oplæring, så du bliver klædt godt på til opgaverne. Og du bliver ansat som timelønnet vikar. Du kan se satserne nederst på siden.

Rengøring på skoler, daginstitutioner og plejecentre

De mange krav til rengøringen betyder, at vi har svært ved at nå at løse opgaverne selv. Derfor har vi her og nu brug for ekstra personale
Det drejer sig om den daglige rengøring på skoler, institutioner, plejecentre og sociale tilbud
Der er ikke noget krav om uddannelse
Pleje af borgere, hjælp på plejecentre og i psykiatrien

Hvis større grupper af medarbejder bliver syge, får vi brug for assistance på plejeområdet
Derfor søger vi vikarer, som vi kan trække på, hvis der bliver behov for det
Vi mangler sygeplejersker og SOSU-assistenter, samt andre med en sundhedsfaglig og socialfaglig uddannelse, der fx er pensioneret eller under uddannelse
Du får oplæring og undervisning
Vi sørger for, at du får den nødvendige oplæring og bliver undervist.

Inden for rengøringsområdet vil du få viden om, hvordan vores arbejdsgange og processer for rengøring ser ud. Og du bliver oplært i at følge de retningslinjer, Sundhedsstyrelsen har lavet, så vi lever op til rengøringskravene for at undgå smittespredning.

Inden for plejen vil du få viden om hygiejne, medicinhåndtering, hvordan du bruger værnemidler, og hvordan du yder personlig pleje, så du kan varetage opgaverne med sikkerhed for både dig selv og for de borgere, du skal hjælpe.

Sådan tilmelder du dig vikarbank
Det eneste, du skal gøre for at tilmelde dig Silkeborg Kommunes vikarbank, er at udfylde formularen her:

Meld dig som vikar til Silkeborg Kommunes vikarbank.

Når du melder dig, skal du forvente, at du i første omgang blive lært op til at kunne hjælpe, og derefter vil du stå standby til at hjælpe, når behovet opstår.

Bliv frivillig hjælper for Røde Kors
Ønsker du at være frivillig hjælper for ældre, der har brug for hjælp til indkøb, afhentning af medicin m.v. til ældre og syge?

Så kan du tilmelde dig Røde Kors’ hjælpenetværk her.