Du kan måske få genoptaget din sag om revalideringsydelse

Coronavirus: Rådhuset åbner gradvist fra torsdag 28. maj 2020

Næste fase af genåbningen omfatter den offentlige sektor. Derfor åbner Rådhuset gradvist op fra torsdag i denne uge. Der vil fortsat være arbejdsgange, der er ændrede for at mindske smittespredning.

Fra på torsdag vil borgere i Silkeborg Kommune igen have adgang til Rådhuset og en række andre af kommunens bygninger og institutioner.

Genåbningen sker med fokus på at undgå smittespredning. Derfor vil højst halvdelen af medarbejderne være fysisk tilstede i de første uger.

Du skal bestille tid, før du kommer

For at undgå at have mange mennesker samlet på samme sted, skal du bestille tid, inden du møder op på Rådhuset. Det gælder for alle afdelinger – også dem, der ikke normalt har tidsbestilling. Det kan enten ske pr. telefon eller på Silkeborg Kommunes hjemmeside.

Vi henviser samtidig til, at du kun bestiller tid, hvis dit ærinde ikke kan klares pr. telefon eller gennem skriftlig henvendelse. Mød først op 5 min. før din tid, så vi undgår for mange, der venter på én gang.

Kun adgang til Rådhuset gennem karruseldøren ved Borgerservice

I genåbningsfasen vil der kun være adgang til Rådhuset ved at henvende sig i Borgerservice. Du kan derfor kun komme ind i Rådhuset gennem karruseldøren ved Borgerservice på den side af bygningen, der vender op mod gågaderne.

Der vil fortsat være ændrede arbejdsgange

Udover ovennævnte kan der være flere arbejdsgange, der er eller bliver ændret i de kommende uger. Du kan holde dig orienteret på Silkeborg Kommunes hjemmeside eller ved at ringe til os, før du møder op til din tid på tlf. 8970 1000.