Coronavirus: Medhjælpere søges til daginstitutioner og skoler

Måske kan du hjælpe os? Genåbningen af daginstitutioner og skoler sker under en række sundhedsmæssige retningslinjer som betyder, at daginstitutioner og skoler har brug for ekstra medarbejdere til praktisk hjælp.

Genåbningen af vores daginstitutioner og skoler betyder, at der er stor fokus på hyppig håndvask, ekstra rengøring og tilstrækkelig afstand inde og ude, så åbningen for børn og elever bliver tryg og sikker for alle, samtidig med, at der skabes et godt pædagogisk tilbud indenfor de sundhedsmæssige retningslinjer.

Derfor har vores daginstitutioner og skoler brug for en ekstra medarbejder til at hjælpe det faste personale med en række praktiske opgaver i dagligdagen. Det er forefaldende opgaver, som også omfatter rengøring og aftørring, hjælp til institutionernes madordninger m.v.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men det er et krav, at du har en ren børneattest, og har du erfaring fra arbejde i daginstitutioner, skoler eller med rengøring er det en fordel. Du får et hygiejnekursus inden start, og vi skal nok sætte dig ind i opgaverne.

Du bliver ansat på overenskomstmæssig timeløn og bliver tilknyttet én bestemt institution eller skole.

Når du melder dig, kommer du i første omgang til at stå standby til at hjælpe, når behovet opstår.

Send en ansøgning via vores ansøgningsskema

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen