Bliv Kulturskaber i Silkeborg

Bliv Kulturskaber i Silkeborg

Hvis du er mellem 16 og 26 år, og brænder for at udvikle kreative eventidéer, kan du lige nu ansøge om at blive en del af Kulturskaberne i Silkeborg. Der er sidste frist for ansøgning den 25. februar 2018.

Er du mellem 16 og 26 år, og brænder du for at udvikle og afvikle dine kreative ideer i et kulturelt interessefællesskab med andre unge fra din by? Så kan du lige nu ansøge om at blive en del af Kulturskaberne i Silkeborg.

Kulturskaberne er et uddannelsesforløb, hvor alle ideer er mulige. Forløbet tænker teori og praksis sammen og giver dig konkrete redskaber, et inspirerende netværk og motivation til at føre de bedste eventidéer ud i livet.

Uddannelsen består af 3 weekend-camps, hvor du bliver introduceret til alt fra konceptudvikling, projektledelse og netværkspleje til økonomi, PR og markedsføring, så du ved uddannelsens afslutning er helt klædt på til at eksekvere et kulturevent i Silkeborg. 

Skal du repræsentere din by? Så skriv en ansøgning, lav en video eller noget helt tredje, og send det til Ungekulturhusleder Lina Bergstrøm, på mail: lib@silkeborg.dk og forklar hvorfor det lige netop er dig, der skal være med.

Deltagelse kræver ingen tidligere erfaring, der forventes kun en god portion nysgerrighed og interesse for at gøre din by kulturelt attraktiv. Der er otte pladser i alt, og tilmeldingsfristen er den 18 februar 2018.

Læs mere om Kulturskaberuddannelsen her

 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen